De Online Muziekbingo

Wil je wat nieuws proberen samen met je collega’s? Doe dan de Online Muziekbingo bij StudioHonig! Een super gezellige, interactieve en muzikale variant op de traditionele Bingo. De Online Muziekbingo is dé manier om de muzikale kennis van je collega’s te testen en je eigen muzikale kennis op de proef te stellen. 

In een uur tijd komen de leukste hits en je favoriete guilty pleasures voorbij. Heb je Bingo? Dan wordt je live met de uitzending verbonden. Bij een valse bingo wordt er natuurlijk gezongen!

Hoe werkt het?

Het principe van een bingo kennen de meeste mensen wel. Maar hoe werkt onze online muziekbingo?

  • Alle deelnemers ontvangen ruim van tevoren hun bingokaart. Op een afgeschermde pagina van onze website opent dertig minuten van tevoren een chat en kan de voorpret beginnen.
  • Na een halfuur komt onze presentator, Roy, tevoorschijn. Hij legt het spel uit en vervolgens barst het spel los met meezingers en te gekke moves.
  • Het principe van het spel is heel simpel: de presentator zingt, doet een dansje, draait een plaatje of verzint een raadsel. De collega’s moeten vervolgens raden om welke artiest of liedje het gaat.
  • Denk je het goede antwoord te weten. Streep dan het vakje op je bingokaart door.
  • Bij een geldig rijtje of volle kaart bel je naar de studio en maak je kans op een leuke prijs!

Bovendien is ieder Muziekbingo aan te passen naar jouw wensen, heb je een favoriet thema of nummers die absoluut in de bingo moeten? Wij helpen je graag verder. Kies bijvoorbeeld voor ons hilarische Après-ski thema te zien in ons filmpje, voor het echte wintersportgevoel. Maar uiteraard zijn er heel veel andere thema’s mogelijk. We hebben veel (creatieve) expertise in huis, we denken dus graag met je mee over een leuk thema!
Daarnaast bieden we ook nog een hoop andere manieren om de muziekbingo op maat te maken: we kunnen bijvoorbeeld de bingo-kaarten in de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf maken, of het logo van jouw bedrijf laten terugkomen in het decor of als animatie in beeld (lower third of bumper).

Extra’s

Wil je meer uit je online event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Persoonlijke touch 

Om je collega’s in de juiste mindset te krijgen kunnen we naar alle deelnemers een op maat gemaakte Honigbox sturen! Denk aan een bierpakket om de VrijMiBo in te luiden met onder andere biertjes van Oersoep en Nevel uit het Honigcomplex of een hartverwarmend thuiswerkpakket met koffie van Blommers en lekkers van bakkerij KoekKoek!

Wat is de Honigbox?

Samen met verschillende ondernemers van het Honigcomplex hebben we de handen ineen geslagen en presenteren we een box vol met lokale en handgemaakte producten. Laat weten dat je aan je collega’s denkt en geef dit jaar een Honigbox cadeau! Ook super leuk als kerstpakket.

Stel je eigen box samen of laat hem door ons samenstellen vanaf €20,00 per pakket. Deze unieke box is 100% Honigcomplex made.

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu de events online gaan en de camera’s aanstaan is dit des te belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring! Ben je opzoek naar iemand die jullie event voor de camera’s kan leiden, vraag ons eens naar de opties!

Menu
Consent management powered by Real Cookie Banner