De Grote Online Bingo

Nu het niet meer mogelijk is om met al je collega’s samen te komen, is het juist extra belangrijk om af en toe een gezellig teamuitje te organiseren. De Grote Online Bingo met Hermien en Ringo is de perfecte teambuilding: laagdrempelig, uniek en grappig. Tijdens deze één uur durende show word je op hoog tempo meegenomen door de leukste bingo die je maar kunt voorstellen. Met een hoop grappen en grollen maak je per ronde vier keer kans op een bingo.
Heb je een vol rijtje? Dan stuur je een WhatsApp-berichtje naar onze Bingomaster. Heb je een geldige bingo? Dan heb je prrrrrijs! Heb je een valse bingo? Dan wordt je live gebeld en moet je een liedje zingen voor je collega’s!

Hoe werkt het?

Alle deelnemers ontvangen een week voor de bingo digitaal hun bingokaart. Hiervoor hebben we alleen een emailadres en een voornaam nodig. Een half uur voor de start van de bingo opent een chat op een afgeschermde pagina van onze eigen website. Na dertig minuten komen Hermien en Ringo in beeld, zij leggen vervolgens het spel uit. Het enige wat je nodig hebt voor het spel zijn de bingokaarten, een pen en je telefoon. Wij zorgen voor de rest! Vanzelfsprekend is de bingo op maat gemaakt, zijn de (digitale) bingo-kaarten in de kleuren van jouw huisstijl en is de show voorzien van het logo van jouw bedrijf.

Extra’s

Wil je meer uit je online event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu we online gaan en de camera’s aanstaan is dit zelfs nog belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring. Ben je opzoek naar iemand die jouw event in de juiste banen kan leiden? Vraag ons naar de opties.

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner