Torenkamer

De studio in De Torenkamer biedt, afhankelijk van de opstelling, ruimte aan maximaal drie personen en is ideaal voor online events in een zakelijke setting.

Met De Torenkamer bieden wij mogelijkheden voor debatten, interviews en discussie voor events met een zakelijke uitstraling. De studio is gebouwd op de eerste etage van de bekende Honigtoren en biedt plek aan twee gasten tegelijkertijd in diverse opstellingen. De ruimte is standaard voorzien van een televisiescherm waar, gedurende het event presentaties en afbeelding vertoond kunnen worden.

Online Events

Nu we niet meer fysiek bij elkaar kunnen komen, gaan we online met livestreams, webcasts of webinars. Zo bieden we een oplossing voor organisatoren van congressen, seminars, discussiepanels, presentaties… nou ja eigenlijk alle zakelijke evenementen die gecanceld zijn. Voor een groot publiek bereikbaar, interactief, met direct inzicht in het kijkgedrag en met content die blijft bestaan. Op een later moment kan de uitzending, al dan niet in een andere vorm, beschikbaar worden voor een breder publiek. 

Het produceren van livestreams vraagt om een goede voorbereiding: een wel doordacht concept, programma, decor, regie, belichting, geluid, meerdere camera’s, graphics, instarts van content, etc. Alles moet op dat ene moment tot in de puntjes kloppen. Met interactieve tools betrekken we je publiek bij het programma en houden we de aandacht vast.

Mogelijkheden

De Torenkamer leent zich perfect voor business events en presentaties. Denk hierbij aan interne events voor het personeel om bijvoorbeeld een marketingstrategie toe te lichten, interviews met stakeholders of discussies. De studio is ruim opgezet waardoor iedereen veilig kan werken volgens de RIVM-richtlijnen met maximaal twee personen op het podium. Onze crew zorgt dat al het materiaal voor en na gebruik schoongemaakt wordt

Ondersteuning

Uiteraard staan we klaar om je tijdens de opnamedag te helpen:

 • Twee uur advies tijdens de voorbereiding, inclusief instructie-briefing
 • Camera-operator gedurende de show
 • Licht en geluidstechnicus gedurende de show
 • Gastheer/gastvrouw
Stream

De show kan direct online gestreamt worden via onze studiosoftware:

 • Online streamen in een beveiligde omgeving via een embeded code
 • Online streamen naar Facebook, LinkedIn, Youtube
 • Direct na afloop de complete show op USB voor eigen gebruik.
Studio

De Torenkamer biedt ruimte aan drie opstellingen, het meubilair zit standaard in de huurprijs inbegrepen:

 • Tafel (drie personen)
 • Hoge krukken (drie personen)
 • Fauteuils (drie personen)

Inclusief koffie, thee en tafelwater gedurende het event.

Techniek

In het basis pakket zit standaard alle techniek die nodig is voor het event:

 • Twee camera’s, waarvan één bemand
 • Licht en geluid, inclusief twee headsets en twee wireless microfoons
 • Vormgevingspakket: logo in hoek, naamtitels en wachtscherm

Extra’s

Wil je meer uit je event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Pakketten voor je deelnemers:

Nu we van offline events naar online events gaan, missen we soms de interactie met de deelnemers. Om iedereen in de juiste mindset te krijgen kunnen we naar alle deelnemers een verrassingspakketje sturen, denk aan een borrel-box om de VrijMiBo in te luiden met onder andere biertjes van Oersoep op het Honigcomplex of een pakket met onder andere een tapasplankje van de sociale werkplaats Stadsboom!

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu de events online gaan en de camera’s aanstaan is dit des te belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring! Ben je opzoek naar iemand die jullie event voor de camera’s kan leiden, vraag ons eens naar de opties!

Eten en drinken op het Honigcomplex

Op het Honigcomplex is gelukkig nog steeds genoeg te beleven. Zo hebben wij de hipste en beste horeca van Nijmegen bij ons in het pand! Interesse in een heerlijk lunch van coffeebar First Things First of restaurant De Meesterproef? Of meer zin in een diner of een burger met biertje bij brewpub STOOM? Laat het ons weten en wij maken de reservering voor jullie!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner