Live Studio XL

De grote broer van De Torenkamer is onze Live Studio XL en biedt, afhankelijk van de opstelling, ruimte aan maximaal vier personen. De Studio is standaard voorzien van knus decor, maar kan aangepast worden naar ieders smaak.

De Live Studio XL heeft voldoende ruimte voor diverse opstellingen om uitgebreide discussies, interviews en panels mogelijk te maken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de stream voorzien wordt van animaties en logo’s in de juiste huisstijl. Met onze stream-software zorgen we voor uitgebreide interactie met de deelnemers, zo kunnen we gasten live laten inbellen en online chats weergeven, dit allemaal in een beveiligde omgeving. Uiteraard kunnen we daarnaast streamen naar diverse platforms als YouTube en Facebook.

Online Events

Nu we niet meer fysiek bij elkaar kunnen komen, gaan we online met livestreams, webcasts of webinars. Zo bieden we een oplossing voor organisatoren van congressen, seminars, discussiepanels, presentaties… nou ja eigenlijk alle zakelijke evenementen die gecanceld zijn. Voor een groot publiek bereikbaar, interactief, met direct inzicht in het kijkgedrag en met content die blijft bestaan. Op een later moment kan de uitzending, al dan niet in een andere vorm, beschikbaar worden voor een breder publiek. 

Het produceren van livestreams vraagt om een goede voorbereiding: een wel doordacht concept, programma, decor, regie, belichting, geluid, meerdere camera’s, graphics, instarts van content, etc. Alles moet op dat ene moment tot in de puntjes kloppen. Met interactieve tools betrekken we je publiek bij het programma en houden we de aandacht vast.

Mogelijkheden

Met onze software kunnen we een livestream opzetten via een embedded code die geplaatst kan worden op een besloten deel van de website. Op deze stream kunnen we diverse vormen van interactie aangaan met het publiek. 

De Live Studio XL biedt voldoende ruimte voor diverse settings en leent zich perfect voor uitgebreide events met meerdere mensen tegelijkertijd in de studio, denk hierbij aan discussiepanels of interviews. Hierbij is het mogelijk om dit te doen aan grote tafel, hoge krukken of in huiskamer setting met een chesterfield-bank.

De Live Studio XL  is ruim opgezet waardoor iedereen veilig kan werken volgens de RIVM-richtlijnen met maximaal vier personen op het podium. Daarnaast is er, met 450 m2 studio, voldoende ruimte om gasten tijdens de show te ontvangen.  Voor en na gebruik wordt door onze crew al het materiaal schoongemaakt.

Ondersteuning

Uiteraard staan we klaar om je tijdens de opnamedag te helpen.

 • Zes uur advies tijdens de voorbereiding, inclusief instructie-briefing
 • Complete doorloop van een uur voor de show
 • Camera-operator gedurende de show
 • Licht en geluidstechnicus gedurende de show
 • Gastheer/gastvrouw
Stream

 De show kan direct online gestreamt worden via onze studiosoftware.

 • Online streamen in een beveiligde omgeving via een embeded code, met interactie-elementen zoals polls, inbellen en Q&A’s.
 • Online streamen naar Facebook, LinkedIn, Youtube
 • Direct na afloop de complete show op USB voor eigen gebruik.
Studio

De Live Studio XL  biedt ruimte aan drie opstellingen, het meubilair zit standaard in de huurprijs inbegrepen:

 • Grote Tafel (tot vier personen)
 • Hoge krukken (tot vier personen)
 • Fauteuil + bank (tot drie  personen)

Inclusief koffie, thee en tafelwater gedurende het event.

Techniek

In het basispakket zit standaard alle techniek die nodig is voor het event:

 • Drie camera’s, waarvan twee bemand
 • Licht en geluid, inclusief vier headsets en twee wireless microfoons
 • Vormgevingspakket: uitgebreid pakket met bumpers, leaders, animaties, logo’s, naamtitels en wachtscherm

Extra’s

Wil je meer uit je event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Pakketten voor je deelnemers:

Nu we van offline events naar online events gaan, missen we soms de interactie met de deelnemers. Om iedereen in de juiste mindset te krijgen kunnen we naar alle deelnemers een verrassingspakketje sturen, denk aan een borrel-box om de VrijMiBo in te luiden met onder andere biertjes van Oersoep op het Honigcomplex of een pakket met onder andere een tapasplankje van de sociale werkplaats Stadsboom!

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu de events online gaan en de camera’s aanstaan is dit des te belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring! Ben je opzoek naar iemand die jullie event voor de camera’s kan leiden, vraag ons eens naar de opties!

Eten en drinken op het Honigcomplex

Op het Honigcomplex is gelukkig nog steeds genoeg te beleven. Zo hebben wij de hipste en beste horeca van Nijmegen bij ons in het pand! Interesse in een heerlijk lunch van coffeebar First Things First of restaurant De Meesterproef? Of meer zin in een diner of een burger met biertje bij brewpub STOOM? Laat het ons weten en wij maken de reservering voor jullie!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner