De Online Muziekbingo

Wil je wat nieuws proberen samen met je collega’s? Doe dan De Online Muziekbingo bij StudioHonig! Een super gezellige, interactieve en muzikale variant op de traditionele bingo. De Online Muziekbingo is dé manier om de muzikale kennis van je collega’s te testen en je eigen muzikale kennis op de proef te stellen. 

In een uur tijd komen de leukste hits en je favoriete guilty pleasures voorbij. Heb je bingo? Dan wordt je live met de uitzending verbonden. Bij een valse bingo wordt er natuurlijk gezongen!

Hoe werkt het?

Het principe van een bingo kennen de meeste mensen wel. Maar hoe werkt onze online muziekbingo?

  • Alle deelnemers ontvangen ruim van tevoren hun bingokaart. Op een afgeschermde pagina van onze website opent dertig minuten van tevoren een chat en kan de voorpret beginnen.
  • Na een halfuur komt onze presentator tevoorschijn. Hij legt het spel uit en vervolgens barst het spel los met meezingers en te gekke moves.
  • Het principe van het spel is heel simpel: de presentator zingt, doet een dansje, draait een plaatje of verzint een raadsel. Vervolgens moet je raden om welke artiest of liedje het gaat.
  • Wanneer je denkt het goede antwoord te weten streep je het vakje op je bingokaart door.
  • Bij een geldig rijtje of volle kaart bel je naar de studio en maak je kans op een leuke prijs!

Iedere muziekbingo kan aangepast worden naar jouw wensen. Heb je een favoriet thema of een nummer dat absoluut in de bingo moet? Wij helpen je graag verder. Kies bijvoorbeeld voor ons hilarische Après-ski thema te zien in het filmpje!  Uiteraard zijn er andere thema’s mogelijk. We hebben veel (creatieve) expertise in huis, we denken graag met je mee over een leuk thema.
Daarnaast bieden we een hoop andere manieren om de muziekbingo op maat te maken: we kunnen bijvoorbeeld de bingo-kaarten in de huisstijlkleuren van jouw bedrijf maken, of het logo van jouw bedrijf laten terugkomen in het decor of als animatie in beeld (lower third of bumper).

Extra’s

Wil je meer uit je online event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu we online gaan en de camera’s aanstaan is dit zelfs nog belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring. Ben je opzoek naar iemand die jouw event in de juiste banen kan leiden? Vraag ons naar de opties.

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner