Online Bovemij Muziekbingo

We werden door Bovemij opnieuw uitgedaagd om voor hun collega’s een nieuw teamuitje te organiseren. Voorwaarde was dat het thema ‘Après-ski’ zou zijn. Wie heeft niet het skiën en Après-ski gemist dit jaar?

Van ACDC tot de vogeltjesdans! Voor Bovemij ontwikkelden we de Bovemij Muziekbingo. Een een-uur-durende show met het principe van de bingo maar dan met de vetste artiesten en de leukste meezingers in plaats van bingoballen en nummers op je bingokaart!

De collega’s kregen van tevoren een bingokaart opgestuurd thuis. Die avond hoefden ze alleen achter de laptop te gaan zitten en kon de pret kon beginnen. De presentator Roy Smoelnaars (Memphis Maniacs), haalde tijdens de show alles uit de kast. Roy zong, dansde, draaide plaatjes of verzon gekke raadsels. De collega’s van Bovemij thuis konden raden om welke artiest of lied het ging. Was de goede artiest of het juiste liedje geraden? Dan mocht je een kruisje zetten op je bingokaart. Bij een geldig rijtje of volle kaart was het prrrrrijs en werd de collega live met de uitzending verbonden. Valse bingo? Dan moest de pechvogel uiteraard voor alle collega’s zingen. De Bovemij Online Muziekbingo was geheel in Après-ski thema, maar er zijn ook heel veel verschillende andere thema’s mogelijk.

Ook nu nog is het belangrijk om op een veilige en leuke manier in contact te blijven met je team. StudioHonig helpt en denkt graag mee met het verzinnen van een leuk uitje. Naast deze Online Muziekbingo zijn er ook nog een hoop andere activiteiten waaruit je kunt kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner