Case: Online Personeelsfeest

Begin mei werden we benaderd door adviesbureau Over Morgen of we in december hun personeelsfeest wilden organiseren. Met een goede dosis optimisme gingen we er toen nog vanuit dat we eind december wel weer samen konden komen. Dus maakten we een volledig plan met onder andere: een heerlijk diner van De BBQ-brandtweer, een rondleiding over het Honigcomplex mét grote fotoshoot en borrelen en dansen tot in de late uurtjes!

Dinershow
In juli transformeerden we het plan tot een nieuw concept. Een feest met 200 man zou waarschijnlijk niet gaan lukken, maar een feest aan tafel met luxe diner zou wel moeten kunnen, dachten we. De gasten zouden na elke gang de zaal verlaten voor een kleine activiteit en vervolgens zouden wij de tijd hebben om boel om te gooien. Bij binnenkomst zou er een nieuwe tafelschikking komen zodat iedereen per gang weer andere buren had.

Van Offline naar Online
In september liepen de besmettingen opnieuw op en werd het duidelijk dat een fysiek event dit jaar niet zou gaan lukken. Omdat opgeven geen optie was voor Over Morgen en ook voor ons niet, zijn we direct aan de slag gegaan met het organiseren van een online personeelsfeest. De titel? ‘ De alles in de Soep Show’, zeer toepasselijk voor de locatie én voor het afgelopen jaar.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kwam in de 90 minuten durende show voorbij! Tijdens de show: was er een mini versie van Tony’s Te Gekke Thuiswerkquiz, namen er vertrekkende collega’s van Over Morgen afscheid door middel van videobellen, was er een huisband en ging Over Morgen zelfs op pad met een video team. Tot slot waren er in de uitzending ook op maat gemaakte animaties te zien. Het gave filmpje dat bovenaan deze blog te zien is, is het introductiefilmpje dat het mediabedrijf VeeMee speciaal voor deze show maakte.

Vanaf mei hebben we hard gewerkt aan vier verschillende versies van het Over Morgen personeelsfeest, uiteindelijk werd het ‘De Alles in de Soep Show’. We weten niet hoe het offline feest geweest was, we weten wel 100% zeker dat we de online editie nooit zullen vergeten!

Ook benieuwd hoe we jouw online event onvergetelijk kunnen maken? Stuur ons een berichtje!

 

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner