Case: De Talkshow

De Tweede academiedag van Hogeschool Arnhem Nijmegen

Voor de academie Gezondheid en Vitaliteit van de Hogeschool van Arnhem Nijmegen werden we benaderd om de tweede academiedag te organiseren. Vorig jaar in januari hadden we de eer om de eerste academiedag te organiseren voor 200 docenten. Toen hadden we nog geen idee dat we een krappe twee maanden later in een lockdown zouden zitten!

Voor de tweede academiedag hebben we samen met de HAN gewerkt aan een event waarbij een talkshow centraal stond. Gedurende de talkshow was er ruimte voor vier break-out sessies, die uiteraard allemaal op het Honigcomplex plaatsvonden. Er was ruimte voor drie personen in de studio en de deelnemers konden via chats en polls online hun mening geven. Tot slot werd de dag inhoudelijk samengevat door Tim Lenders van Mensen Zeggen Dingen

Voor de inhoudelijke invulling hebben we samengewerkt met Jeroen de Blij van JDBTA, waarmee we al jaren complexe inhoudelijke events neerzetten. Een samenwerking met hem is een fijne combinatie tussen inhoud en humor.  Voor de talkshow hebben we gekozen voor een typische Honig-setting met een huiskamersfeer met bijzondere accessoires. 

De productie lag in handen van HonigEvents, inhoudelijk werd er samengewerkt met Jeroen de Blij van DBTA. De technische productie lag in handen van Ecolicht in samenwerking met Soundworks en Comm4.

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf? Stuur een berichtje!

Opstelling voorruimte Bouillon
Break-out sessie in Maal 2
Break-out sessie in Maal 1
Opstelling Bouillon
WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner