Case: HAN International Week

Al tien jaar lang wordt de HAN International Week georganiseerd door de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Met volle enthousiasme klopte de HAN dit keer bij StudioHonig aan een online editie te organiseren, want dit jaar moest het evenement door corona flink aangepast worden. Met een flinke portie omdenken en doorzettingsvermogen vond uiteindelijk de International Week afgelopen week , 3 tot en met 5 februari, plaats.

Driedaags online festival

Het werd een uitdagende klus: want hoe zorg je ervoor dat studenten die al een jaar les krijgen via Teams, drie dagen lang geboeid blijven en actief meedoen met het event? StudioHonig dacht uitgebreid mee met het event team en ontwikkelden samen met de HAN een concept voor een driedaags online festival!

Het online festival duurde maar liefst drie dagen, met een 46 uur durend programma bestaande uit twee streams: StudioHAN en StudioZalloon. De streams vonden op twee locaties plaats in het gebouw: één in een van de collegezaal van de HAN en één in het studentencafé de Zalloon. Deze twee locaties werden volledig ingerichte studio’s met professionele belichting en mooi decor.

Ultiem festivalgevoel

Beide streams hadden een eigen programma en uitstraling. Waar StudioHAN meer gericht was op het inhoudelijke programma, bood StudioZalloon het nodige vertier. Niks was te gek in de Zalloon, deze stream gaf het evenement een echt festivalgevoel met leuke quizes, karaoke, bingo en een expeditie. De StudioHAN stream werd gepresenteerd door Sander de Kramer en onder andere onderzoeksjournalist Sinan Can was aanwezig.

Custom made portal

Samen met de HAN en Revisie ontwikkelde we als kers op de taart ook nog een website om het festivalgevoel compleet te maken. Het werd uiteindelijk een goed verzorgde portal, inclusief festival plattegrond en mooie visuals. Hierdoor hadden de studenten het gevoel naar een unieke stream te kijken. Revisie verwerkt de nieuwe huisstijl van de HAN in de website. Zowel de kleuren, headers en het nieuwe logo van de HAN waren terug te vinden in de portal.

Wij kijken met trots terug op het mooie eindresultaat van dit evenement. Isabel, Sasja en Thijs bedankt voor de fijne samenwerking en tot de volgende stream!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner