Hoe zorg je voor interactie tijdens een online event

Hoe blijf je betrokken bij een online event? Wij bieden gelukkig heel veel mogelijkheden om het publiek digitaal de studio in te krijgen!
Een aantal mogelijkheden op een rijtje:

Chat
Wat is er nou leuker om meteen te reageren op wat er live in de studio gebeurt? Standaard bieden we de chatfunctie aan bij onze online events. Stel hier de vragen aan je baas die je normaliter niet durft te vragen. In de chat is er trouwens ook altijd iemand aanwezig voor vragen bij technische problemen.

Q&A’S
Via Q&A’s is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gasten in de studio. Spot de moderator een goede vraag of krijgt een vraag meerdere likes? Wie weet komt jouw vraag dan wel live in de uitzending!

Inbellen met video of telefoon
Wil je liever direct bellen naar de studio met video of audio? Met één druk op de knop stuurt de regisseur jou van de wachtkamer zo de studio in. Liever bellen met een normale telefoon? In de studio ligt altijd een telefoon voor je klaar.

Interactieve polls
Geef je liever je mening aan de hand van een stelling? Via een poll in de chat kun je vragen beantwoorden uit de studio. De vraag zal tegelijkertijd in beeld komen tijdens de uitzending en nadat iedereen heeft gestemd komt de uitslag in beeld.

Benieuwd naar welke vorm van interactie geschikt is voor jouw online event? Neem contact op met StudioHonig voor de mogelijkheden.

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner