Radio Honig

Welkom bij RadioHonig!

Vier uur non-stop ‘feel good radio’ vol positieve energie en humor. En dat live vanuit StudioHonig! Luister mee via je laptop of gewoon via je telefoon. Tijdens de uitzending tellen we af naar de absolute nummer één hit, hoor je het mooiste en ontroerendste nieuws over je collega’s en maak je kans op schitterende prijzen.

Wat is er mogelijk?

De radioshow bestaat uit vaste en losse programma elementen die we samen met jouw bedrijf invullen. De basis is de Top 40 samengesteld door jou en je collega’s. Alle medewerkers kunnen voor de uitzending hun favorieten inzenden. Denk bijvoorbeeld aan nummers die het afgelopen jaar jouw bedrijf het best weerspiegelden. Bij ieder nummer kan een persoonlijke motivatie toegevoegd worden, maar ook de namen van collega’s aan wie het nummer is opgedragen. Uit alle inzendingen wordt uiteindelijk een exclusieve Top 40 van jouw bedrijf gemaakt!

Interactie
Tijdens de uitzending kunnen de luisteraars via de chat met elkaar communiceren en via onze WhatsApp-redactie kunnen er rechtstreeks naar de studio berichten verzonden worden. Handig voor leuke opmerkingen of vragen over het radiospelletje!
In de uitzending wordt natuurlijk ook gebeld met bekenden: voor het ophalen van grappige anekdotes, interessant nieuws of om iemand in het zonnetje te zetten.

Inhoud
Vooraf inventariseert onze redactie (bestaande uit onder meer dj’s en presentatoren) samen met jullie voldoende gespreksonderwerpen, mooie verhalen en achtergrondinformatie.  Live inhaken op speciale en actuele activiteiten binnen het bedrijf is van grote meerwaarde voor de show. Daarnaast is het mogelijk om verschillende onderdelen en intermezzo’s toe te voegen om de show compleet te maken. Denk aan een Bingo of markante gasten in de studio…

Enkele voorbeelden

Een aantal voorbeelden! Mis je iets of heb je zelf een tof idee? We denken graag mee hoe we dit in de show kunnen verwerken!

Bingo met Ringo

Het spel der spellen. Jarenlang alleen gespeeld in het verzorgingstehuis, maar door de coronacrisis het populairste spel om met je collega’s online te spelen. Voor bingo geldt maar één ding: easy to learn, easy to master!

Superlatieven Top 100

Welke collega is volgens jou helemaal te gek? Wie is super creatief, heeft een bijzonder talent voor communicatie, is gemotiveerd en is daarnaast een liefdevolle collega en vriendin? Wie is die collega die loyaal, netjes, razendsnel én veelzijdig is? Met andere woorden: welke collega wil jij tijdens de radioshow helemaal de hemel in prijzen? Laat het ons weten.

Benieuwd naar de Superlatieven Top 100? Je vindt ‘m hieronder. Veel plezier!

Hooggeëerd bezoek

Er is niks zo hilarisch als onverwachte gasten met een muzikale intermezzo. Graag geziene gasten in onze studio zijn bijvoorbeeld: Dominee Bob en Otto Orgel. Uiteraard beiden muzikaal ondersteund met synthesizer en een belangrijke boodschap!

Reclame Reclame

Een radioshow zonder reclame is hetzelfde als werk zonder koffie, Donald zonder Katrien en Suske zonder Wiske… Speciaal voor de radioshow duiken we de studio in om reclame-jingles op te nemen van jouw merk(en). Elk uur zijn er namelijk twee reclameblokken. Wil je de jingles hebben als ringtone voor je smartphone of Nokia 3310? Geen probleem, ze zijn MP3- en MIDI-format te downloaden!

Benieuwd hoe zo’n jingle klinkt? Voor Bovemij namen we onder meer deze jingles op.

Tijdschema

De radioshow kan zo lang of kort uitgezonden worden als jij wilt. Wat denk je van: 12.00u.-16.00u bijvoorbeeld? De show bestaat voor een groot deel uit muziek, afgewisseld met waardevolle inhoud, interactie en vermaak. We geven hieronder een programmaschets:

12:00

De show wordt afgetrapt met een warm welkom en een uitleg van wat er gaat komen. Hierna gaan we vliegensvlug door naar de reclame.

12:04

Officiële start van de Top 40 (nr. 40 en 39)

12:10

Bellen met één van de collega’s van de organisatie. Hoe gaat het met hem/haar? Wie wilt hij/zij de groeten doen? En welke hartverwarmend verhaal kan hij/zij delen? Je hoort het tijdens de inbel-momenten.

12:15

Aankondiging eerste spel: Bingo! Meedoen is gratis en aanmelden kan via de website.

12:16

Vervolg Top 40 (nr. 38 en 37)

12:22

Live in de studio: Bingo! Spel spelen en natuurlijk bellen met de winnaar.

12:32

Vervolg Top 40 (nr. 36 en 35)

12:38

Vooruitblik naar het volgende uur.

12:39

Vervolg Top 40 (nr. 34 en 33)

12:45

Bellen met Ab Klink.

12:50

Vervolg Top 40 (nr. 32 en 31).

12:56

Naar de reclame en het Radio nieuws van 13:00

Einde 1e uur

Hoe ziet dat er uit?

Benieuwd hoe vier uur RadioHonig eruit ziet?

We deden de Radioshow eerder met veel plezier (en hele positieve feedback) voor het bedrijf Bovemij. Nieuwsgierig? Je kunt nu de gehele show terugkijken.

Wat kost het?

De prijs is afhankelijk van de duur van de show en uiteraard van de elementen die je toe wilt voegen. In overleg maken we graag een offerte op maat!

Game On!
 • Gast-artiesten in de studio
 • Live radio-spellen in de studio
 • Ieder uur bijzonder nieuws van jouw organisatie
Basis
 • Studio met drie camera’s
 • Op maat gemaakte Top 40
 • Twee radio-dj’s
 • Technische crew
 • Eigen wegpagina met stream
 • WhatsApp-redactie
 • Bellen met bekenden
Jingle all the way
 • Zelf gemaakte radio-reclame-jingles van jouw bedrijf!
 • Tijdens de show direct downloadbaar als ringtone voor je smartphone en je Nokia 3210!
WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner