Case: De Stationsomgeving van de Toekomst

Gemeente Nijmegen en Gemeente Zwolle werken samen met de Nederlandse Spoorwegen en ProRail aan een vernieuwde stationsomgeving. Dit is een enorme opgave, waarbij veel stakeholders en flinke uitgaves komen kijken. Wat kunnen deze twee steden van elkaar leren? En wat kunnen andere gemeentes weer van hun leren? Alle betrokken partijen deelden hun kennis onder leiding van dagvoorzitter Hans Etman (dagvoorzitter.nl) tijdens het congres ‘De Stationsomgeving van de Toekomst’.

StudioHonig dacht tijdens dit project mee in het concept en de praktische uitvoering van het online event.  In opdracht van ons maakte Re-visie de grafische ontwerpen (animatie onder) en verzorgde WeDo onder andere het intro (filmpje boven).

Tijdens de twee uur durende show reisde Sasha Pasman als vliegensvlugge vlogger langs verschillende stations tussen Zwolle en Nijmegen. Onderweg had ze live verbinding met onze studio en kreeg ze van de dagvoorzitter allerlei opdrachten mee. Deze opdrachten werden vervolgens gefilmd en naar onze editor in de studio gestuurd. Aan hem de taak om de video’s voor het eind van de show te monteren tot een toffe vlog. Aan het eind van het online event werd er met dit filmpje afgesloten!

StudioHonig was bij dit project betrokken bij de visuele vormgeving, de complete techniek, concept, editing, regie en decor. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf? Stuur een berichtje!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner