Thuiswerkquiz

Tony’s Te Gekke Thuiswerk Quiz

Wat is al sinds jaar-en-dag het ultieme teamuitje? Inderdaad, de pubquiz! Tony’s Te Gekke Thuiswerkquiz is een dik uur ambiance in de vorm van een fijne online quiz vol unieke beeld- en muziekfragmenten en uitdagende kennisvragen. Dit alles onder de bezielende leiding van Tony Terrific, die als flamboyante en charmante spelleider elk team het vuur aan de schenen legt. Live vanuit StudioHonig brengt Tony de deelnemers na een warm welkom en heldere uitleg in opperste concentratie.

We hebben verschillende thema-quizen klaarstaan, voor ieder wat wils dus!

Hoe werkt het?

De quiz bestaat uit vijf verschillende rondes met vragen over onder andere muziek, trivia en foto’s. Vanuit StudioHonig zorgen we dat alles van A-tot-Z geregeld is. Naast de quiz zorgen we voor antwoordformulieren, de techniek en de stream via onze website. Als speler heb je alleen een laptop of smart-tv en telefoon nodig en speel je de quiz in de vertrouwde omgeving van de eigen huiskamer. Onderling kunnen de teams zelf contact houden via bijvoorbeeld Zoom of WhatsApp.

Tony’s Thuiswerkquiz is allereerst een gezellig online samenzijn en zal op meerdere niveaus voor verbinding zorgen. Winnen is slechts een belangrijke bijzaak!

Extra’s

Wil je meer uit je online event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu we online gaan en de camera’s aanstaan is dit zelfs nog belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring. Ben je opzoek naar iemand die jouw event in de juiste banen kan leiden? Vraag ons naar de opties.

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner