VrijMiBoVeMij

Online én offline gekkigheid als jaarafsluiter!

Elk jaar organiseert Bovemij net voor de zomervakantie een groot event voor al haar personeel. Maar wat doe je als alle 800 medewerkers al maanden thuiswerken en je ze niet mag samenbrengen? Dan laat je het event compleet online plaatsvinden in de vorm van een spelshow.

Direct na de Grote Bingo Show werden we gevraagd om een online show neer te zetten voor al het personeel van Bovemij. Het resultaat? Een compleet gekkenhuis met online en offline elementen.

Offline voorpret

Een week voor aanvang ontvingen alle medewerkers een pakket met daarop de duidelijk instructie om deze niet te openen. Door middel van een QR-code op de doos melde je automatische aan voor één van de 30 appgroepen, waar wij zelf ook in zaten. Op deze manier kon de voorpret beginnen!

3-2-1 Start

Om 16:00 uur, op de laatste werkdag voor veel personeelsleden, startte de Online VrijMiBoVeMij. Een uur lang werden alle werknemers meegenomen in een show bomvol spelletjes, waarbij collega’s samen moesten spelen in de appgroepen, je foto’s moest appen als je bepaalde voorwerpen voorbij kwamen en op de achtergrond continu een bingo werd gespeeld (uiteraard gepresenteerd door Hermien en Ringo!).

Uiteraard had je de inhoud van het pakketje nodig om mee te doen met de spelletjes. Was je niet aanwezig tijdens het online event? Geen zorgen, er zat voldoende lekkers in het pakketje om een tapasplank mee te vullen en zo jij eigen VrijMiBo te organiseren!

Tips over communiceren tijdens corona nodig? Joris van Meel, communicatie expert van Bovemij, schreef een interessant blog op LinkedIn.

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner