Deze vijf personen kom je zeker tegen tijdens een online event

Bij de productie van een online event komt een hoop kijken. Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van de stream stellen wij een team voor je samen. Maar wie is eigenlijk wie? Een greep uit ons team:

Media operator
De media operator is de duizendpoot van de stream en heeft de meeste taken. Opperste concentratie voor deze persoon! Iedere foto, video, overlay, lower third of inbeller gaat via de media operator.

Schakeltechnicus
De schakeltechnicus is de persoon die beslist welk camerastandpunt gekozen wordt. Hij of zij kijkt op een multiview, een centraal scherm waar alle camerastandpunten op binnenkomen. Goed opletten dus!

Licht- en geluidstechnicus
Voor het licht en geluid is tijdens de stream een technicus aanwezig. Deze persoon zorgt er onder andere voor dat alles mooi is uitgelicht en dat iedereen goed te verstaan is.

Regisseur
Camera loopt… actie! De regisseur is onmisbaar op de set. De regisseur bepaalt en is hét aanspreekpunt van de set. Loopt alles op rolletjes? En wie moet waar en wanneer in beeld komen?

Floormanager
De rechterhand van de regisseur is de floormanager. Deze persoon is verantwoordelijk voor alles dat geregeld is op locatie. Minstens zo belangrijk is dat iedereen genoeg te eten en te drinken heeft en de coronaregels worden nageleefd!

Je begrijpt: hoe groter de stream, hoe meer mensen we nodig hebben om een goed event neer te zetten. Er is zoveel mogelijk! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner