Tony’s Te Gekke Thuiswerk Quiz

Wat is al sinds jaar-en-dag het ultieme teamuitje? Inderdaad, de pubquiz! Met de Tony’s Te Gekke Thuiswerkquiz is een dik uur ambiance in de vorm van een fijne online quiz vol unieke beeld- en muziekfragmenten en uitdagende kennisvragen. Dit alles onder de bezielende leiding van Tony Terrific als flamboyante en charmante spelleider elk team het vuur aan de schenen legt. Live vanuit StudioHonig brengt Tony de deelnemers na een warm welkom en heldere uitleg in opperste concentratie.

We hebben verschillende thema-quizen klaarstaan, voor ieder wat wils dus!

Hoe werkt het?

De quiz bestaat uit vijf verschillende rondes met vragen over muziek, trivia, foto’s en een interactie-ronde. Vanuit StudioHonig zorgen we dat alles van A-tot-Z geregeld is. Naast de quiz zorgen we voor antwoordformulieren, de techniek en uiteraard de stream via onze website. Als speler heb je alleen een laptop of smart-tv en telefoon nodig en speel je de quiz in de vertrouwde omgeving van de eigen huiskamer. Onderling kunnen de teams zelf contact houden via bijvoorbeeld Zoom of WhatsApp.

Tony’s Thuiswerkquiz is allereerst een gezellig online samenzijn en zal op meerdere niveaus voor verbinding zorgen. Winnen is slechts een belangrijke bijzaak!

Extra’s

Wil je meer uit je online event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Persoonlijke touch 

Om je collega’s in de juiste mindset te krijgen kunnen we naar alle deelnemers een op maat gemaakte Honigbox sturen! Denk aan een bierpakket om de VrijMiBo in te luiden met onder andere biertjes van Oersoep en Nevel uit het Honigcomplex of een hartverwarmend thuiswerkpakket met koffie van Blommers en lekkers van bakkerij KoekKoek!

Wat is de Honigbox?

Samen met verschillende ondernemers van het Honigcomplex hebben we de handen ineen geslagen en presenteren we een box vol met lokale en handgemaakte producten. Laat weten dat je aan je collega’s denkt en geef dit jaar een Honigbox cadeau! Ook super leuk als kerstpakket.

Stel je eigen box samen of laat hem door ons samenstellen vanaf €20,00 per pakket. Deze unieke box is 100% Honigcomplex made.

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu de events online gaan en de camera’s aanstaan is dit des te belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring! Ben je opzoek naar iemand die jullie event voor de camera’s kan leiden, vraag ons eens naar de opties!

Menu
Consent management powered by Real Cookie Banner