Onze Studio’s

Op het Honigcomplex hebben we diverse studio’s gebouwd, elk met zijn eigen grootte en met oneindige opties: van het opnemen van een training voor een green screen tot een grote televisiestudio met discussies en interviews.

Studio Honig heeft een vast team van technici, cameramensen, regisseurs en stagemanagers. Wij zorgen er uiteraard voor dat jullie begeleid worden van ontvangst tot het einde. Daarnaast kan er meegedacht worden bij het concept, de inhoud en het draaiboeken.

Green Screen Studio

Met de Green Screen Studio is het mogelijk om digitaal een studio te creëren, ideaal voor presentaties en workshops!

De Torenkamer

In De Torenkamer bieden wij mogelijkheden voor debatten, interviews en en discussie voor events met een zakelijke uitstraling.

Live Studio XL

De Live Studio XL heeft voldoende ruimte voor diverse opstellingen om uitgebreide discussies, interviews en panels mogelijk te maken.

Extra’s

Wil je meer uit je event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Pakketten voor je deelnemers:

Nu we van offline events naar online events gaan, missen we soms de interactie met de deelnemers. Om iedereen in de juiste mindset te krijgen kunnen we naar alle deelnemers een verrassingspakketje sturen, denk aan een borrel-box om de VrijMiBo in te luiden met onder andere biertjes van Oersoep op het Honigcomplex of een pakket met onder andere een tapasplankje van de sociale werkplaats Stadsboom!

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu de events online gaan en de camera’s aanstaan is dit des te belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring! Ben je opzoek naar iemand die jullie event voor de camera’s kan leiden, vraag ons eens naar de opties!

Eten en drinken op het Honigcomplex

Op het Honigcomplex is gelukkig nog steeds genoeg te beleven. Zo hebben wij de hipste en beste horeca van Nijmegen bij ons in het pand! Interesse in een heerlijk lunch van coffeebar First Things First of restaurant De Meesterproef? Of meer zin in een diner of een burger met biertje bij brewpub STOOM? Laat het ons weten en wij maken de reservering voor jullie!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner