Talkshow

Organiseer jij binnenkort samen met je collega’s een heuse talkshow? Waarbij je jouw directeur het hemd van het lijf vraagt, die ene zieke collega een hart onder de riem steekt of dat ene nieuwe project gepresenteerd wordt?
Een luisterend oor bieden en de laatste ontwikkelingen delen zijn super belangrijk. Wat is nou een beter medium dan je eigen talkshow?

Gebruik de talkshow als tool om jouw collega’s op de hoogte te brengen van de koers en voortgang van jouw bedrijf. Geef je collega’s het podium dat ze verdienen en vraag eens hoe het met ze gaat. Informeren én verbinden is key voor een goede groepsbinding binnen jouw bedrijf.

Hoe werkt het?

Iedere talkshow heeft een presentator nodig! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan presentatoren en dagvoorzitters, dus we denken graag met je mee. Deze persoon leidt de talkshow en stuurt de gesprekken gedurende het event. Daarnaast is er ruimte voor een tafelheer of -dame en kunnen er nog max. 3 gasten plaatsnemen aan tafel. In totaal kunnen er dus vijf gasten tegelijk aan tafel zitten.  Maar in de studio kunnen er meer mensen langskomen. Daarnaast biedt StudioHonig heel veel verschillende opties voor interactie. Denk bijvoorbeeld aan een chat, polls of Q&A. Uiteraard is videobellen ook mogelijk. Kunnen je collega’s niet langskomen in de studio? Middels videobellen kunnen er maar liefst vier gasten tegelijkertijd inbellen.

Standaard zijn de opties: inbellen, chat en live q&a beschikbaar gedurende talkshow. Prijs: vanaf 3000,- ex BTW

Aanvullend kun je ook nog een hele hoop extra’s bij boeken. StudioHonig denkt graag mee over leuke intermezzo’s om de talkshow wat luchtiger te maken. Denk aan een mini quiz of (muziek)bingo, studiochef of livemuziek. Liever een opvrolijker voor thuis? Doe een HonigBox cadeau!

Extra’s

Wil je meer uit je online event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu we online gaan en de camera’s aanstaan is dit zelfs nog belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring. Ben je opzoek naar iemand die jouw event in de juiste banen kan leiden? Vraag ons naar de opties.

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner