Online Teamuitjes

Een fysiek teamuitje zit er even niet in en dat is balen! Het is namelijk erg belangrijk om in contact te blijven met je collega’s en om gezamenlijk activiteiten te blijven doen. Gelukkig hebben wij genoeg ideeën om online teamuitjes te organiseren en zo de teamspirit hoog te houden. Denk bijvoorbeeld aan een volledig verzorgde online bingo, inclusief gepersonaliseerde bingokaarten of een hilarische pubquiz waarbij je live de studio inbelt.

Tony’s Te Gekke Thuiswerk Quiz

Deze toffe online quiz bestaat uit unieke beeld- en muziekfragmenten en uitdagende kennisvragen. Leuk detail: deze quiz staat bol van interactie: deelnemers kunnen bijvoorbeeld inbellen met de studio! Één uitermate geschikt online uitje als je het ons vraagt.

De Grote Online Bingo

Lachen, gieren, brullen. Dat is onze online bingo met Hermien en Ringo. Tijdens deze één uur durende show word je op hoog tempo meegenomen door de leukste bingo van Nederland! Heb je een valse Bingo? Dan moet je online een liedje voor je collega’s zingen!

Online Muziekbingo

Guilty pleasures, gouwe ouwe. Niks is te gek tijdens deze Online Muziekbingo. In een uur tijd danst, zingt, en verzint onze presentator Roy allerlei grappige raadsels. Jij mag raden om welk liedje het gaat! Net als bij onze andere bingo krijg je een bingokaart en zijn er heel veel leuke prijsjes te winnen.

Talkshow

Wil je op professionele én informele wijze de boodschap van jouw bedrijf overbrengen op je personeel? Geef jouw werknemers het podium dat ze verdienen en organiseer een talkshow via StudioHonig!

RadioHonig

Vier uur non-stop ‘feel good radio’ vol positiviteit en humor. En dat live vanuit StudioHonig! Tijdens de uitzending tellen we af naar de absolute nummer één hit, hoor je het mooiste en ontroerendste nieuws over je collega’s en maak je kans op schitterende prijzen.

Extra’s

Wil je meer uit je online event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu we online gaan en de camera’s aanstaan is dit zelfs nog belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring. Ben je opzoek naar iemand die jouw event in de juiste banen kan leiden? Vraag ons naar de opties.

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner